Servicii

Oferim o gamă completă de servicii de producție și personalizare ambalaje și produse tipografice, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Tehnologia modernă și echipamentele ultraperformante de care BIOPACK dispune, contribuie la obținerea unei calități superioare și la optimizarea proceselor de producție.

Ştanţare

Oferim servicii de ștanțare pe diferite suporturi, care pot fi tăiate și pliate într-o multitudine de forme complexe și dimensiuni speciale, în funcție de nevoile de ambalare ale produselor tale.

Tipărire flexografic şi offset

Utilizăm tehnici de tipărire precisă, cu rezultate de calitate înaltă, atât pe suporturi flexibile, cât și pe suporturi rigide.

Realizare cutii decupate şi clasice

Producem o gamă largă de cutii, atât clasice, cât și cutii tăiate și decupate în forme complexe, oferind soluții adaptate pentru diverse domenii și nevoi de ambalare și transport.

Realizare tuburi din carton

Realizăm tuburi din carton de orice dimensiune, potrivite ca suport pentru prosoape de hârtie, folii de aluminiu, batoane de ciocolată, creioane, dar și pentru alte produse de dimensiuni mai mari.

Legătorie

Utilizăm acest procedeu pentru a realiza ambalaje din carton ondulat mai complexe, cum ar fi cutii decupate sau tuburi, prin legarea marginilor după ce sunt tăiate și pliate în forma dorită.

Caşerare

Prin cașerare și imprimare policromă cu elemente vizuale atractive, ambalajele capătă un design aparte, dobândind în același timp și o rezistență sporită.

Capsare

Utilizăm metode eficiente de închidere a ambalajelor, care asigură protecția adecvată produselor din interior, împiedicându-le să se răstoarne sau să se deterioreze în timpul transportului.

Concepţie grafică

Realizăm proiectarea și crearea aspectului vizual al ambalajelor personalizate, pentru a obține cea mai bună variantă, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Selectare model constructiv

Asigurăm consultanță gratuită în alegerea modelului constructiv potrivit pentru ambalajele din carton ondulat, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

Realizare matriţe

Utilizăm echipamente ultraperformante și de înaltă precizie, pentru proiectarea și realizarea matrițelor personalizate.

Realizare displayere

Proiectăm și realizăm displayere versatile, pentru expunerea produselor într-un mod atractiv vizual și accesibil pentru clienți.
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram