Despre noi

BIOPACK este una dintre companiile de top din industria cartonului ondulat și a ambalajelor din carton ondulat din România, având o experiență de peste 15 ani în domeniu.

BIOPACK este marcă înregistrată pe teritoriul României, fiind una dintre cele mai cunoscute mărci locale din nișa ambalajelor eco-bio. Angajamentul de a reduce impactul asupra mediului se reflectă în activitățile noastre, toate produsele din portofoliul nostru fiind realizate cu grijă față de mediul înconjurător, din materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile.

Întreaga noastră activitate este ghidată de cele mai înalte standarde internaționale de calitate și cele mai bune practici ale industriei, dezvoltarea durabilă fiind o componentă importantă a strategiei noastre.

Biopack Romania Inc

este parte a Biopack Group alături de BioPrint Romania, BioPaper Romania, Biopack Romania West și Biopack, fiind totodată membru fondator al APACOR - Asociația Producătorilor de Ambalaje din Carton Ondulat din România. Înființată cu scopul de a reprezenta interesele producătorilor de ambalaje din carton ondulat din România, APACOR este un pilon important în dezvoltarea pieței de profil, prin facilitarea accesului la parteneriate comerciale.

De ce să alegi Biopack?

Calitate și inovație

Calitatea excelentă a produselor și serviciilor, inovația continuă susținută de investiții constante în tehnologie modernă și sustenabilitatea integrată în toate operațiunile noastre sunt pilonii principali care au contribuit la expansiunea BIOPACK.

Livrare promptă

Datorită capacității extinse de producție și a promptitudinii în preluarea și livrarea comenzilor, BIOPACK este, de peste 15 ani, un partener de încredere, atât pentru companii cu un necesar lunar de peste 50.000 de cutii, cât și pentru companii cu o activitate restrânsă.

Ofertă completă

Furnizăm o gamă extinsă de tipuri de carton și ambalaje, având în portofoliu atât clienți locali, cât și internaționali, dintr-o multitudine de domenii de activitate și industrii. Inovăm constant și investim în pregătirea echipei noastre, ceea ce ne permite să fim flexibili și adaptabili, venind mereu în sprijinul clienților cu soluții personalizate, pliate pe nevoile lor.

Parteneri

Devino partener Biopack și extinde-ți portofoliul financiar! Dacă în mediul tău de business există companii cu un necesar constant de ambalaje, povestește-le despre produsele noastre și suplimentează-ți veniturile! Află cum poți obține beneficiile asociate statutului de partener.
Devino partener!
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram