Cutii de transport

Atunci când te gândești la cutii transport te gândești la siguranță, nu-i așa? 

Cutiile din carton ondulat sunt ambalajele ideale atunci când vine vorba de transportul mai multor produse, chiar și pe distanțe mari, acestea permițând utilizarea eficientă a spaţiului de încărcare în autocamioane, vagoane de marfă, sau în transportul maritim.

Pentru că știm cât de important este ca produsele tale să ajungă în siguranță la destinație, primul lucru pe care îl luăm în considerare este protecția și rezistența în timp la umiditate necesară produselor, pe toată durata transportului. 

Cu o structură rezistentă din 5 straturi (două straturi ondulate și trei straturi netede) și o grosime de 690 gr/mp, cutiile din carton pentru transport oferă o protecție ridicată, fiind cele mai achiziționate ambalaje în rândul clienților noștri.

Astfel, gama BIOPACK de ambalaje pentru transport este alcătuită din:

  • cutii mari din carton CO5 (5 straturi);
  • placi din carton CO7 ( șapte straturi);
  • separatoare interioare din diverse materiale.

Biopack îți pune la dispoziție cele mai avantajoase și creative soluții de ambalare, atât din punct de vedere al costurilor cât și al formelor constructive!

Alege acum ambalaje inovative și sustenabile disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, optează pentru servicii de personalizare care să-ți evidențieze brandul, sau solicită consultanță gratuită de la specialiștii noștri.

Contactează-ne pentru a cere o ofertă personalizată!

Materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile
Calitate certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015
Livrare rapidă 24-48 ore
Consultanță gratuită din partea specialiștilor BIOPACK
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram