Cutii cu autoformare

Nu mai este nevoie sa faci un compromis cand alegi tipul de ambalaj pentru produsele tale. Cutiile cu autoformare din gama BIOPACK au un design plăcut și un mecanism simplu de împachetare, oferind în același timp protecție ridicată pe toată durata transportului și manipulării. 

Cutiile cu autoformare CO3 sunt ușoare, flexibile, cu un singur perete din carton și pot fi personalizate pentru a  deveni soluția optimă de ambalare. Acest tip de cutii sunt potrivite pentru produsele de dimensiuni mai mici și sunt ușor de utilizat, deoarece nu necesită asamblare manuală, fiind potrivite pentru a ambala produse precum jucării, produse de îngrijire personală sau alimente.

Dimensiunea variată a cutiilor, precum și mecanismul de închidere mult mai rapid decât în cazul cutiilor BAX, fac din cutiile cu autoformare alegerea potrivită atunci când îți dorești calitate superioară, protecție ridicată și accesibilitate într-un singur ambalaj.

Dacă îți dorești soluții de ambalare adaptate nevoilor afacerii tale, care să fie în același timp moderne, accesibile și sustenabile, Biopack este alegerea potrivită.

Oferta noastră include o gamă variată de forme constructive și dimensiuni și poți opta pentru personalizarea ambalajelor cu elemente grafice, pentru a-ți evidenția brandul.

Solicită acum o ofertă personalizată și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile
Calitate certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015
Livrare rapidă 24-48 ore
Consultanță gratuită din partea specialiștilor BIOPACK
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram