Cutii depozitare

Cutiile din carton reprezintă soluția ideală pentru depozitarea produselor sau obiectelor pe care nu le utilizezi zilnic, sau pentru a-ți menține în ordine lucrurile, astfel încât să obții un spațiu organizat eficient și ușor accesibil. 

Fie că vorbim despre vânzarea unor cantități mari sau de achiziția de stocuri pentru perioade mai lungi, cutiile de depozitare din carton ondulat sunt o soluție convenabilă și practică, fiind potrivite pentru a fi utilizate în depozite, birouri, magazine sau în alte spații de depozitare.

Acestea sunt durabile, reciclabile și reutilizabile, iar prin folosirea lor poți avea o contribuție importantă la protejarea mediului înconjurător.

Dacă îți dorești soluții de ambalare adaptate nevoilor afacerii tale, care să fie în același timp moderne, accesibile și sustenabile, Biopack este alegerea potrivită.

Oferta noastră include o gamă variată de forme constructive și dimensiuni și poți opta pentru personalizarea ambalajelor cu elemente grafice, pentru a-ți evidenția brandul.

Solicită acum o ofertă personalizată și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile
Calitate certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015
Livrare rapidă 24-48 ore
Consultanță gratuită din partea specialiștilor BIOPACK
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram