Politica de confidențialitate

Aviz de confidenţialitate BIOPACK
Cand ne vizitati site-ul este posibil sa vi se solicite informatii pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia pe deplin de ofertele si serviciile noastre online.

Atunci cand colectam informatii despre dumneavoastra, va aducem la cunostinta ce si cum este colectat precum si scopul colectarii dar si entitatile ( terte parti ) care vor beneficia de aceste informatii. Identificam, de asemenea, informatia necesara pentru a indeplini cererea dumneavoastra. Informatiile aditionale sau optionale sunt marcate ca facultative, pentru a va indica faptul ca acestea nu sunt obligatorii.

Informatiile oferite de dumneavoastra nu vor fi vandute sau impartasite altor entitati in afara companiei BIOPACK, angajatilor si afiliatilor acesteia.

De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram