Cutii industriale

Nu ești sigur că folosești cutiile potrivite afacerii tale? Nu îți face griji, gama BIOPACK îți pune la dispoziție cutii mari din carton ondulat, ce oferă protecția optimă produselor tale. 

Cutiile mari din carton sunt suficient de rezistente pentru a suporta sarcini grele, de până la 1500 kg. Fiind construite din pereți tripli din carton ondulat, ele sunt recomandate pentru ambalarea și transportarea în siguranță a produselor grele, oferind protecție împotriva șocurilor mecanice și umidității.

Cutiile industriale sunt ideale pentru produsele voluminoase şi dificil de stivuit, mărfurile mari, precum piese pentru mașini, electrocasnice, scule pentru constructor, produse pentru construcții, precum și pentru ambalarea colectivă a produselor alimentare, ori a celor vrac.

Dacă îți dorești soluții de ambalare adaptate nevoilor afacerii tale, care să fie în același timp moderne, accesibile și sustenabile, Biopack este alegerea potrivită.

Oferta noastră include o gamă variată de forme constructive și dimensiuni și poți opta pentru personalizarea ambalajelor cu elemente grafice, pentru a-ți evidenția brandul.

Solicită acum o ofertă personalizată și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile
Calitate certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015
Livrare rapidă 24-48 ore
Consultanță gratuită din partea specialiștilor BIOPACK
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram