Cutii cu capac

Cutiile cu capac reprezintă alegerea potrivită atunci când ai nevoie de un ambalaj elegant și accesibil pentru depozitarea sau transportul articolelor tale.

Protecția oferită de cutiile cu capac din gama BIOPACK este superioară celei oferite de cutiile clasice, capacul din carton ondulat protejând obiectele de un posibil impact, de umiditate, murdărie și praf, fie că vorbim de arhivarea documentelor, expedierea produselor de diferite dimensiuni sau tranzitul acestora. Astfel, produsele tale vor fi bine organizate, în siguranță și ferite de factorii externi.

Aceste cutii de depozitare din două piese suportă până la 20 de kg, fiind concepute pentru a permite stocarea maximă și accesul facil la obiectele din interior. Pentru o manipulare mai ușoară a cutiilor, se poate opta pentru decuparea de mânere.

Dacă îți dorești soluții de ambalare adaptate nevoilor afacerii tale, care să fie în același timp moderne, accesibile și sustenabile, Biopack este alegerea potrivită.

Oferta noastră include o gamă variată de forme constructive și dimensiuni și poți opta pentru personalizarea ambalajelor cu elemente grafice, pentru a-ți evidenția brandul.

Solicită acum o ofertă personalizată și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Materiale reciclabile, biodegradabile și reutilizabile
Calitate certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015
Livrare rapidă 24-48 ore
Consultanță gratuită din partea specialiștilor BIOPACK
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram