Cutii glisante

Cutiile glisante sunt formate din ansambluri glisante (manșoane) ce se îmbină în direcții diferite, fiind alegerea potrivită atunci când îți dorești o variantă elegantă și practică de ambalare a produselor, la un preț avantajos. Acest tip de ambalaj oferă și posibilităţi de promovare a produselor datorită suprafeţelor plane care se pretează la imprimarea în culori cu diferite elemente grafice.

Cutiile glisante pot fi realizate într-o multitudine de dimensiuni, fiind utilizate pentru ambalarea produselor decorative, a bijuteriilor și accesoriilor, a produselor cosmetice, precum și în industria alimentară.

Biopack îți pune la dispoziție cele mai avantajoase și creative soluții de ambalare, atât din punct de vedere al costurilor cât și al formelor constructive!

Alege acum ambalaje inovative și sustenabile disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, optează pentru servicii de personalizare care să-ți evidențieze brandul, sau solicită consultanță gratuită de la specialiștii noștri.

Contactează-ne pentru a cere o ofertă personalizată!

Cutii carton FEFCO - 0501
Cutii carton FEFCO - 0502
Cutii carton FEFCO - 0503
Cutii carton FEFCO - 0504
Cutii carton FEFCO - 0505
Cutii carton FEFCO - 0507
Cutii carton FEFCO - 0508
Cutii carton FEFCO - 0509
Cutii carton FEFCO - 0510
Cutii carton FEFCO - 0511
Cutii carton FEFCO - 0512
De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram