Ambalajele din carton ondulat Biopack, o alegere inteligentă pentru mediu și afacerea ta!

Cere ofertă personalizată

Transport gratuit

pentru comenzi de peste
400 RON în București și Ilfov
2000 RON în restul țării

Livrare rapidă

24-48h

Consultanță gratuită

oferită de specialiștii Biopack

Calitate superioară

Ambalajele Biopack respectă cele mai înalte standarde de calitate, asigurând produselor tale protecția adecvată în timpul transportului și depozitării.

Experiență vastă în domeniu

De peste 15 ani, furnizăm soluții de ambalare inovative, pentru companii din toate domeniile de activitate.

Ofertă personalizată

Realizăm ambalaje de toate dimensiunile și asigurăm servicii complete de personalizare, adaptate nevoilor specifice ale companiei tale.

Oferim soluții sustenabile de ambalare pentru toate industriile

Produsele Biopack sunt biodegradabile și reciclabile, fiind alegerea optimă dacă dorești să reduci impactul afacerii tale asupra mediului.
Biopack are în portofoliu clienți dintr-o multitudine de domenii, precum:
Industria alimentară
Industria auto
Electrocasnice
Construcții
Industria mobilei
Transporturi
O companie serioasa care a tratat mereu cu maxima atentie fiecare solicitare a noastra, desi nu mereu am reusit sa transmitem sub forma de mesaj concis ceea ce dorim ca si produs finit insa modele realizate ca si mostre au fost excelent realizate similar si produsele finite receptionate de catre noi. Livrarile au venit in termen rezonabil, fiindca acolo este exclusiv problema firmei de curierat in cazul nostru.
Profesionisti din toate punctele de vedere.
Livrarea s-a facut in cele mai bune conditii. Comunicare excelenta atat telefonic cat si in scris. Produsele noastre trebuie livrate in cele mai bune conditii clientilor iar ei au facut ca proiectul nostru sa dea plus valoare companiei noastre.
Recomand!
Sunt recunoscator ca m-au ajutat, atunci cand am apelat la mai multe firme fara succes. Tocmai ce am primit comanda si factura. Cutiile sunt perfecte, exact cum am cerut. Multumesc pentru promptitudine si ajutor!
RECOMAND!!!!

Calculator preț cutii

De peste 15 ani, furnizăm companiilor locale și internaționale o gamă completă de ambalaje și cutii din carton ondulat personalizate, de calitate superioară, reciclabile și biodegradabile.

CONTACT
Str. Alexandr Sergheevici Puskin, nr. 8
Sector 1, Bucuresti
Program de lucru: 9:00 - 17:00
Tel. (004).021.9234
comercial@biopack.ro

Copyright © 2012 - 2022 BIOPACK ROMANIA INC. Toate drepturile rezervate.
apartmentstarlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram